vineri, 14 mai 2010

what do u want from me?



"Am ajuns la maxim? Sau mai pot?"
- Vreau multe...
- Munceste!
- Vreau pe cineva...
- Munceste!
- Vreau altceva...
- Ba nu! Nu poti avea nimic peste ceilalti, si nici macar ce au ceilalti! Munceste ca sa ramai la o mediocritate acuta, ultima veriga a unui lant mult prea intortocheat!
- Vreau ceva...
- Vrei sa iti depasesti starea? Minte-te frumos, ca asta ti-a ramas! Viseaza o rochie alba si frumoasa, pe malul unui rau imprejmuit de pietre albe si la bratul unui El pe care il doresti! Viseaza si vei primi ura si raunchiuna, minciuna si disperare, dezamagire si ipocrizie. Munceste!
- Vreau alta viata...
- Prea tarziu! Trenul pe care l-ai ales nu mai poate fi schimbat! Nu te mai poti intoarce de unde ai plecat, nu mai poti cobori la alta statie...
- Vreau ...
- Draga mea inima, iti spun ca degeaba te framanti si vrei sa iesi la suprafata! Nu mai e loc de tine! Eu, creierul, ti-am luat locul de mult!

2 comentarii:

  1. mereu oamenii pot mai mult decat cred ei...eu am observat ca de fiecare data cand am zis ca nu mai pot, inca am continuat sa fac lucrul acela..

    RăspundețiȘtergere
  2. cu siguranta nu vom afla niciodata care sunt limitele noastre. dar cu siguranta descoperim mai multe lucruri despre noi cand suntem pusi in niste situatii ciudate, fie ele haioase sau nu. :P

    RăspundețiȘtergere