miercuri, 12 mai 2010

I love Pogo!

La doua zile dupa ce am plecat la Ploiesti parintii mei s-au hotarat ca cel mai bine ar fi sa o dea pe Pogo. Si au gasit un "unchi" binevoitor ce detinea curte. Desigur ca s-au gandit ca au dat-o pe maini bune, insa ...
Aseara tatal meu i-a spus mamei ca a vazut un caine care seamana cu Pogo in parculetul din fata blocului. A strigat-o dar nu s-a dus la el, fapt ce l-a facut pe tata sa creada ca s-a inselat. Insa astazi, cand s-a intors fratelo de la treaba lui, ghiciti cu cine a intrat in casa! Un Pogo foarte slab, speriat, murdar si plin de capuse!
Din pacate... nu va pot spune ce reactie am avut... cert este ca sunt dezamagita! In primul rand de mine, ca nu am stabilitatea necesara pentru a avea grija de un caine, stabilitatea materiala in mod special. Sunt dezamagita ca nu stau la casa, ca nu am o curte, ca nu am bani... Sunt dezamagita de ai mei parinti ca nu au resursele necesare pentru a-i oferi unui animal un adapost! Sunt dezamagita de lumea in care traim... Sunt dezamagita in de acel "unchi" care nu a fost in stare sa aiba grija de un animal! Si daca a fugit de acasa, sunt dezamagita de lasitatea de care a dat dovada in a nu ne anunta de acest lucru. Sunt dezamagita de doctorul veterinar care atunci cand a vazut-o plina de capuse, nici nu a vrut sa mai puna mana pe ea si cand i-a aplicat solutia a facut-o cu scarba!
Din pacate, nu o pot tine pe Pogo langa mine, insa apelez la voi de data aceasta! Daca exista printre voi o persoana care isi doreste un dalmatian cuminte, care nu stie sa ofere decat dragoste si care nici macar o data nu a latrat un alt om, va rog sa imi lasati un comentariu.

4 comentarii:

  1. Mi-ar fi facut placere sa mai pot lua inca un catel in gazda dar la momentul actual am curtea casei plina cu vreo 5 caini si 5 pisoi(al caror numar mai creste cateodata) si in plus cred ca nici coordonatele geografice nu ne sunt favorabile - casa mea este in localitate din judetul Gorj. Nu stiu nici ce sfat sa-ti dau, oricum cert este ca nu poti tine un caine la bloc (indiferent de dimensiunile cainelui) asa ca va trebui sa-l dai fie la un adapost in cazul in care nu gasesti alta solutie, fie sa-l tii pe langa bloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu as putea-o lasa in fata blocului sub nici o forma! Si nu am incredere in adaposturile de caini... Plus ca oricum nu avem asa ceva in Targoviste. Sper sa gasesc pe cineva care sa isi doreasca un caine si sa ma asigura ca va avea grija de ea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cata imi pare rau pentru catelusul tau ,stiu ca esti o iubitoare de animale,si eu mi-as dori unul dar din pacate indeplinesc aceleasi conditii ca si tine: stau la bloc,timp liber-lipsa, bani ca si tine...Iti citesc frecvent postarile de pe blog si imi plac foarte mult...de multe ori am senzatia ca esti in fata mea :-) .Iti doresc succes pe mai departe.
    Te pupa fosta ta colega de camera.Ana-Maria(sper sa ma mai tii minte :-))

    RăspundețiȘtergere
  4. David Bisbal, cum sa nu tin minte :))). Multumesc ca ma citesti, poate te si prind pe mess vreodata!! Si in legatura cu Pogo, daca ai posibilitatea sa te interesezi de vreun stapan, o persoana in care sa ai incredere, ti-as multumi din suflet.

    RăspundețiȘtergere