joi, 6 mai 2010

IRIS..IRIS...IRIS


Asculta mai multe audio Muzica
Am mainile ridicate si incerc din rasputeri sa cant cat mai frumos, desi in masa de oameni in care ma aflu, vocea mea abia se aude. Inima imi bate dupa basul foarte puternic si corpul mi se misca in acelasi ritm cu persoanele care ma inconjoara. Simt fiecare cuvant pe care il rostesc si stiu ca acesta este unul dintre putinele momente in care nu suntem diferiti unii de ceilalti. Termina melodia si fac acelasi lucru cu care ne-au obisnuit de ani buni. Ne multumesc pentru seara oferita si pleaca. Isteria ne curpinde si dintr-o data suntem o singura persoana care ii striga cu toate puterile. Nu vrem sa ne paraseasca. Desi stim ca totul face parte din scena, nu ne putem opri din batut din palme si strigat. Cand incep se sa auda primele sunete deja simt o caldura in inima si prind cu mainile alte maini care asemeni mie cauta o atingere. "Floare de iris, floare de colt... ne-ai ocrotit, ne-ai dat un rost..." Imi tin ochii inchisi si fredonez melodia zambind. Acum totul e perfect! Va multumim!


3 comentarii:

  1. Sunt multe formaţii ţi interpreţi care şi-au lăsat amprenta în muzica românească. Toate formaţţile şi toţi interpreţii buni vor dăinui în timp. Aşa cum azi ascultâm cu nostalgie cântecele lui Zavaidoc, Barbu Lăutaru etc., tot aşa vor fi ascultate şi cântecele interpretate de trupa Iris.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toata lumea tipa "Iris, Iris!!!!" Ma simt in centrul atentiei si stiu ca arat bine azi asa ca I can enjoy the spotlight. In timp scurt insa realizez ca nu la mine se uita. Cineva imi fura faima... Cineva se aude pe scena "buna seara prieteni!". A da, ei erau... Pe ei pot sa-i las sa fie in lumina reflectoareler in locul meu oricand. Asa ca ma las vrajita... Si cant alaturi de ei, si dansez si sunt fericita. Imi iau prietenii pe rand de mana si ii imbratisez in frenezia momentului. Ce daca acum iubesc o alta Iris? Oricum stiu ca de maine o sa redevin cea mai importanta Iris din viata lor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ca orice concert iris spectacolul a fost cuvantul cheie...vocea unica a domnului Minculescu a unit atatea spirite intr-unul singur si a reusit sa trezeasca amorteala urbana macar pentru cateva minute (nu am contorizat:) ) si din nou m-am simtit ca o rotita intr-un mecanism urias care merge atat de bine de milenii...
    din pacate dupa ce s-a terminat concertul visul s-a terminat si-am revenit iarasi la mecanismul ruginit si stricat al timpurilor noastre...

    oricum...IRIS ETERNA

    RăspundețiȘtergere