duminică, 18 aprilie 2010

La coafor 2...

Acum, probabil aveti o idee de cum arat din poza de la profil, insa la coafor nu stau cu zambetul pe buze. In nici un caz. Stau de parca sunt pe scaunul electric si trebuie sa imi spun ultima dorinta. Cred ca am privirea unui miel pe cale de a fi mancat sau poate a unei caprioare al carei picior e prins in capcana. Pozitia corpului este extrem de rigida si nu misc un mm fara a mi se spune. Sunt extrem de sigura ca nici nu respir! Nu vreti sa fiti in locul meu! Va asigur. Ma asez pe scaun si ma uit fix la.. mine. Coafeza incearca sa fie draguta si imi piaptana usor parul in timp ce  cu un zambet pe buze ma intreaba cum as vrea sa ma tund. Ii explic eu acolo cat se poate de scurt si usor ce vreau si continui sa ma uit la fel de fix la.. mine!!! Gagica incearca sa faca o converstie ceva, dar ti-ai gasit! Sunt mult prea concentrata sa ma uit la foarfeca si sa ma gandesc la lucruri frumoase "O sa ne uitam la film, o sa ne plimbam, o sa iti iau ciocolata de casa...". Cand vede ca nu are cu cine sa vorbeasca, don'soara isi vede de treaba si incepe sa prinda clame, sa taie par si sa faca ce stie ea mai bine. Pe masura ce lua din clame, parul meu se scurta din ce in ce mai tare, si cand se indreapta spre clama de langa ureche... ridic mana ca muscata de sarpe. "CEEEE?? S-a intamplat ceva? Am facut ceva????". Ea extrem de panicata, eu extrem de rosie cand realizez ca m-am ferit ca batuta in cap degeaba. Incerc sa dreg situatia "hahaha.. voiam sa ma implic si eu in procesul de tundere" si bag cel mai stupid zambet din arsenal. Ea incepe sa rada fortat si isi vede de treaba. A doua oara cand vrea sa ia clama, din acelasi loc (a fost un proces pe care l-a repetat pentru a mai scurta din par), mi-am ridicat inca o data mana. De data asta nu a mai zis nimic ci doar si-a pus un zambet pe buze pe care nu l-a mai schimbat pana a terminat.
Nu m-am mai miscat pana la sfarsit si in momentul in care mi-a luat capa aia de tuns si mi-a spus "Acum puteti sufla usurata" am avut cel mai lung "rasuflu usurat" din toata istoria. Desigur ca tot coaforul a fost martor. "Oups, puteam sa fac asta afara". 
E de cand am iesit si pana azi (probabil o sa mai dureze o perioada) m-am uitat in toate masinile si toate oglinzile de care am dat pentru a-mi admira noua frezura. Totul e bine cand se termina cu bine :P

3 comentarii:

  1. Păi cu doamnele să nu te pui dacă vrei să nu fii scărmănat. Că şi IO când mă duc la tuns chelie, am grijă să stau cuminte pe scaun. Nu de alta, dar în burgul meu nu mai sunt bărberi. Numa bărberiţe.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Clasica problema. Lucrez in domeniu si multe fete care au venit la mine povestesc intamplari asemanatoare. Amatorism...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer... cred ca fobia isi spune cuvantul... pur si simplu nu reusesc sa ma simt ok in scaunul de la coafor :))) ..

    RăspundețiȘtergere