miercuri, 7 iulie 2010

Scorpionii



Cum eu fac parte din sus numita rasa care va domina planeta in cativa ani, m-am hotarat sa vedeti si voi cum ne puteti recunoaste pentru a ne putea ridica statui, trimite ofrande si compune melodii! Peace ... Scorpio Queen! >:)))) MWAHAHA




Trasaturile mai putin cunoscute ale Scorpionilor 
Scorpion. Cei mai multi hackeri sunt Scorpioni. Iar paranoia este o caracteristica a acestei zodii. Cei mai multi dintre ei au gasit o modalitate de a fuma sub dus. Cel mai mare regret al lor este ca nu au fost rapiti de extraterestrii sau nu au fost victima unei conspiratii guvernamentale. Virusii din calculatorul lor sunt un bun pretext de a mai scormoni o poveste legata de Bill Gates. Ironic, Bill Gates este Scorpion. Planul lor de a cuceri lumea nu va da niciodata roade, deoarece presupune ca ei sa fie carmacii. Le este greu sa accepte ca Star Trek este o fictiune si ca nu sunt unul dintre liderii rasei Borg. Partidele de sex ale Scorpionilor sunt foarte rapide, acestea dandu-le alta posibilitate de a fuma. Cand vrei sa verifici daca cineva este Scorpion, pune o intrebare, dupa cinci minute de liniste raspunsul va fi "Scuza-ma, ce ai spus?". Scorpionii sunt de obicei parosi, asta ii face sa creada ca sunt virili. Acest lucru se aplica in special femeilor Scorpion. Scorpionii inseala la Loterie, daca jocul ar fi automat, ei l-ar putea hacui.
De cati Scorpioni este nevoie pentru a schimba un bec?
Pentru Scorpioni becul nu se schimba. Se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?
Cum sunt Scorpionii?
La capitolul obsesii si frustrari, Scorpionul detine suprematia. Este cel mai framantat si suspicios semn din zodiac.
De ce nu doarme noaptea Scorpionul?
Face cu totul altceva.
Ce "pasarele" are Scorpionul?
Vesnic nemultumit, sufera de obsesia perfectiunii. E extrem de exigent, atat cu sine, cat si cu ceilalti. Investeste totul, dar vrea totul in schimb. Are insa un dispozitiv intern hi-fi pentru detectarea fisurilor, si reactioneaza intens la ele. Vesnic in garda, se amorseaza instantaneu (chiar inainte de a aparea motivele reale, pe care parca le presimte) si ramane amorsat. E adevarat ca are mania secretelor, ii place sa manipuleze lumea, e gelos, usor paranoic, obsedat sexual, distructiv si autodistructiv. Dar are o personalitate fascinanta si plina de resurse, fiind capabil de performante uluitoare. Asa ca merita sa-l admiri si sa incerci sa-l intelegi, in ciuda "umbrelor" sale.
Cum se roaga Scorpionii...
Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, chiar daca nenorocitii nu o merita!
Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta?
Atentie! Succesiune de curbe deosebit de periculoase.
Cand face urat Scorpionul?
Daca i-ai gresit, nu te amagi crezand ca va uita. Nu uita niciodata si ti-o plateste cand ti-e lumea mai draga.
Scorpionii la misto
Ziua norocoasa: cand vor fi declarati specie ocrotita prin lege. Cand nu reusesc sa se faca intelesi prin cunostintele lor… de karate, judo, arte martiale, culoarea lor norocoasa devine cea de camuflaj. Li se recomanda sa se inconjoare de oameni care "transpira" de mult ce muncesc, deoarece le priesc zonele din preajma apelor. Verbul care ii reprezinta este "a dori", deoarece nu au niciodata strictul necesar din nici un punct de vedere.
Profesia pe care multi si-o aleg este in domeniul medicinii, p e motiv ca doctorii isi pot ingropa oricand greselile. Doresc sa se impuna cu orice pret, pentru ei fiind valabila regula: "Cel care tipa cel mai tare are cuvantul."


Funny Scorpion (23.10-21.11)
Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor şi paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage  cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele şi ghinioanele. Are emoţii  intense, idei fixe şi puterea de a deochea. Este atât de încordat,  încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze  obiectele din jur. Chiar şi cei apropiaţi sunt profund afectaţi, de unde  şi bafta pe care o are la moşteniri. Ştie ce vrea, dar caută să obţină  totul pe căi ocolite. E genul care mai bine îşi otrăveşte duşmanul decât  să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi şi  conspiraţii.
Asta nu-l împiedică să umble cu fitile şi să-i manipuleze pe ceilalţi.  Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii  n-au încredere în el, fiindcă ştiu că n-are mamă, tată sau scrupule, şi  atacă subversiv, sub centură. În dragoste, este un obsedat sexual  frustrat, gelos şi posesiv, care-şi scoate din minţi perechea cu  bănuielile şi cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de  fantome.
Pizza magică: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună.

2 comentarii:

  1. Noa serbus tu dragă.

    Era cât peci să mă gat fără să ştiu ce năbădăi am în calitatea mea de scorpion născut în urmă cu şase decenii şi...

    Dar ce contează. Acum am aflat şi ştiu de ce să mă păzesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sa te pazesti, abbilbal draga, noi sa ne pazim de tine!!! Ha, ha!

    RăspundețiȘtergere