joi, 22 iulie 2010

Ea e Pogo!



O sa va atasez niste poze cu Pogo, asa cum v-am promis si ca o cireasa peste tot, o sa va povestesc ce am patit astazi cand am iesit sa alerg cu ea.
Eram in fata blocului si tocmai porneam spre alergarea noastra de dimineata. Exact in fata blocului, ma uitam in stanga mea, pentru a verifica existenta vehiculelor pe strada si fara sa ma mai uit dupa prietena mea, Pogo, m-am aruncat vertiginos spre a traversa strada. Deodata, imi simt picioarele blocate de ceva si imaginea strazii se modifica rapid intr-o imagine intunecata a unei portiuni marita de strada. Pogo, smiorcaita, imi fuge printre picioare si incearca sa traga de lesa, de parca nu mi-ar fi fost indeajuns zgarieturile provocate de contactul cu asfaltul. Nu am observat ca draga mea catelusa, in loc sa mearga spre drumul nostru obisnuit, chiar s-a luat dupa mine si mi s-a asezat cuminte in fata.
Si uite asa, la alergat am ajuns cu genunchii juliti si palmele zgariate. Ce sa mai... paream un copil care a cazut din pom :))).
P.S : in una din poze o sa vedeti pozitia broastei, pozitie in care sta Pogo dupa ce se trezeste. E un adevarat deliciu.

2 comentarii:

  1. Foarte tare poza in care sta ca broasca si totusi interesant modul de a se trezi :)) Data viitoare sa ai grija sa nu te mai lovesti ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeee... intotdeauna am grija sa nu ma lovesc! Dar mai apar si erori, ca doar e material romanesc :))))

    RăspundețiȘtergere