duminică, 11 iulie 2010

Love, love, love



Am iesit vineri seara cu fetele in oras... Si cum era o seara destul de frumoasa, m-am hotarat sa nu mai iau taxiul si sa fac o plimbare pana la locatia la care trebuia sa ajung. Si cum mergeam linistita pe drum de seara, vad in departare un cuplu. De la o distanta rezonabila parea un cuplu foarte frumos. Se tineau de mana si ea tinea capul aproape pe umarul lui. Din pacate pentru imaginea pe care o aveam in fata, mersul meu este destul de rapid si nu mi-a trebuit mult timp sa ii ajung din urma. Primul lucru care m-a dezorientat pe masura ce ma apropiam a fost sunetul muzical ce parea ca se aude din directia lor. Ei bine DA! Cuplul acesta dragut asculta muzica la telefon. Tipa parea ca sta pe umarul astuia, cand de fapt nu facea decat sa incerce sa auda muzica mai clar, iar mersul lor nu era asa de lin, ci era mai degraba o topaiala neregulata. Ce sa mai, vazuti de aproape, cuplul asta era desprins din desenele animate. Intrebarea mea este : Oare asta este noua idee de iesire in cuplu?

2 comentarii:

  1. :)) Super tare.. Intuitia ta a dat gresi se pare... Ce pot sa zic.. Erau mai ciudati sau... poate nu erau tocmai un cuplu :)). Cine stie... Mi-a creat o buna dispozitie postarea asta! Tare! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Eee... aratau ca un cuplu, numai ca nu mergeau ca unul :)))). Sau nu se indreptau spre idealurile mele de cuplu, ceea ce inseamna ca erau destul de departe de idealul in general al unui cuplu. Si daca nu intelege nimeni ce am scris mai sus, nu-i problema, nici eu nu stiu exact ce am vrut sa scriu :| :)))

    RăspundețiȘtergere