joi, 18 martie 2010

La bloc..

Constatari din blocul in care m-am mutat recent :

1. toata lumea incepe si se termina la etajul 8 ... care intamplator este etajul la care stau eu! De ce am ajuns la aceasta concluzie? Pentru ca liftul este mereu la 8, cand urca cineva intotdeauna apasa pe 8, cand coboara cineva... ei bine, DA! coboara de la etajul 8! Uimitor!!

2. toata lumea are caine! 2 caini la usa de langa, unul la usa de vizavi, pechinezi intalniti afara, un caine care este dresat pe la 4 (vorbeste lumea, ca eu nu l-am vazut niciodata!) si desigur, patata mea :D

3. nu ai voie sa faci zgomot in timpul zilei sau al noptii... si cand zic zgomot, inseamna "zdranganit d'ala de pletosi" sau bormasina, nu si ciocanitul cu disperare timp de 4 ore in usa! De ce? pentru ca exista copii care dorm toata ziua (si ma mai intreaba lumea de ce imi iau caine!)

4. nu trebuie sa saluti pe nimeni! Daca faci cumva aceata greseala vei intampina o serie de priviri crucise si prbabil niste mormaieli de genul "asta nu are cu cine sa vorbeasca? e atat de singura? sa vorbeasca cu cainele!"

5. daca se intampla ceva in bloc, este vina ta! Daca nu este vina ta, cu siguranta ai fost partas la evenimentul care a zguduit linistea blocului (fie ca este vb de teava de la apa, calorifere, galagie), ca atare administratorul de bloc va veni la usa ta (mai ales daca esti recent mutat) si iti va atrage atentia cu privire la grija pe care trebuie sa o ai cu tot ce inseamna tevi . P.S : cand i-am raspuns si a vazut ca e femeie, mai mai ca mi-a desenat harta aparatamentului pentru a-mi explica, ca nu trebuie sa ma ating de nimic!!! Yeah right!

6. intotdeauna vei fi interesant! cand iesi din bloc, se uita toata lumea la tine parca pentru a omagia faptul ca te-ai hotarat sa parasesti spatiul locativ (abia asteptam sa folosesc aceasta expresie >:) ).. din pacate nu se intampla acelasi lucru cand te intorci (probabil nu au instalat senzorii din fata blocului.. inca!)

ok.. sunt sigura ca stiti si voi mai multe.. si probabil as mai avea si eu cateva de adaugat.. insa acum nu mai am inspiratie :P ...
comentam viata la bloc cand doriti :D

8 comentarii:

  1. tot ce pot sa zic e ca binecuvantez in fiecare zi momentul in care m-am mutat de la bloc la casa:D

    RăspundețiȘtergere
  2. sa stii ca este o diferenta de la cer la pamant. Nu as schimba copilaria pe care am avut-o la bloc, insa cu siguranta imi doresc sa stau la casa .. casa mea :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am stat toata viata la bloc. Deci inteleg total ce spui. Dar nici eu nu mi-as schimba copilaria petrecuta "in fata blocului" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. pai si nu ne-ai zis daca iti place sau nu la bloc... deci? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. hm... imi place la bloc, dar m-as muta oricand la casa... asta e un raspuns bun? (probabil intr-un post viitor o sa pun si cateva minusuri pt viata la casa :P)

    RăspundețiȘtergere
  6. viata la bloc este o agitatie continua....te simti urmarit continuu.....dar este si frumos..pup cata

    RăspundețiȘtergere
  7. hehe, la mine lumea incepe si se termina la etajul 5, sau sunt locatarii de la acest etaj mai activi decat ceilalti. Nici liftul nu ma face sa cred altceva, daca se afla la 9 iar eu il chem de la 7 si altcineva de la 5... chici unde se duce...

    ... la 5 normal.

    Probabil se uita si el la fata celui care-l cheama :D

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))
    Se duce la cine are nevoie de el :)))
    And u my dear really need some stairs =)))

    Dar ce-i drept, cu siguranta e urat cand se mai blocheaza la 8 si sunt la parter!!!

    RăspundețiȘtergere