marți, 2 martie 2010

Luv story... miau

Iti simti capul destul de greu si incerci sa deschizi ochii incet pentru a nu fi prea afectata de lumina de afara. Iti indrepti mana spre el si te lovesti de cearceaful mult prea rece. "Iar nu l-am simtit...". Te ridici destul de greu din pat si te uiti inspre masa pe care nu cu mult timp in urma se gasea si o cana de cafea pentru tine. Acum e praf. "Va trebui sa sterg praful zilele astea.. Dar azi nu!". Te indrepti incruntata spre bucatarie si observi ca ii lipseste paltonul nou din cuier. "Parca trebuia sa il poarte cu o ocazie speciala... ".
Trebuia sa fie un dus scurt, insa stropii calzi care se tot lovesc de trupul tau te conving sa mai stai sa meditezi la voi. "De 2 sapatamani se intampla ceva. De ce nu mai ai curaj sa te uiti in ochii mei cand vorbesc cu tine? De ce nu ma mai saruti de noapte buna? De ce nu ma mai trezesti dimineata sa-mi spui cat de mari imi sunt ridurile si apoi razand sa imi prinzi fata in maini si sa imi spui ca ma iubesti?" Ridici mana si alungi fantasma ce pare sa iti acopere privirea, gestul ce te caracterizeaza cand nu vrei sa te mai gandesti la ceva, insa fantasma asta este adanc patrunsa sub piele si nu poti scapa de ea. Simti cum picioarele ti se inmoaie si te prelingi usor in cada. Inchizi ochii si vizualizezi ultima voastra iesire in oras "Abia ca m-ai tinut de mana... DE CE? Stiu ca ma minti cu ceva" si deschizi ochii. Te macina acest cuvant de cand ai simtit prima oara ca ceva nu este la locul lui. Tocmai ce se intorsese de la intalnirea cu baietii s-a dus sa faca dus si apoi a luat somn. "Era tarziu, dar nu a fost prima oara cand era tarziu. Nici prima oara cand erai beat. Insa a fost prima oara cand nu m-ai bagat in seama." Si de atunci totul parca a luat o intorsatura urata. Il intrebi daca i s-a intamplat ceva, incerci sa ii acorzi cat de mult spatiu poti, il lasi singur, dar ar trebui sa stie si el cat de mult te doare.
Dai drumul la apa in cada si te hotaresti ca azi nu mergi in oras cu fetele ci ramai acasa sa asculti muzica, si sa te faci iar "ca scoasa din cutie" cum ii place lui sa iti zica cand te machiezi.
Dupa 2 ore, esti foarte multumita de ceea ce vezi in oglinda si te hotaresti sa ii pregatesti o surpriza de zile mari...
Iti sta foarte bine in costumul asta negru. "Pacat ca nu am putut sa iau si catusele.. Ar fi fost interesant sa i le prind cu gherutele astea metalice. Si ce noroc am avut cu urechiusele". Te asezi cumintica pe masa din bucatarie si iti apare zambetul pe buze cand te gandesti la ce va urma. "Macar asa ne mai relaxam si noi putin".
Auzi cheile cum se rasucesc in yala, ridici o spranceana si iti bagi usor o gheruta intre dinti. Moment in care apare el... cu multi oameni in spatele lui. Nu stii cum sa fugi mai repede si uitand ca te afli pe o masa, te dai pe spate si reusesti sa pici direct in cap.
"Ce bine ca nu am luat costumul cu goluri in locuri strategice" iti spui tinand carpa aia uda si blestemata pe cap, in timp ce el, inca avand lacrimi in ochi, il trimite acasa pe ultimul "musafir". Se intoarce spre tine, si incepe iar sa rada. "Cel putin se uita direct la mine" iti spui in timp ce si pe fata ta se asterne un zambet tamp si realizezi ca in sfarsit il ai in fata ta pe el...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu