luni, 22 noiembrie 2010

Stire

Uite o STIRE care mi se pare interesanta! Sa mergi la teatru, la o piesa nonconformista, la o ora nonconformista.
Piesa : "Dragostea dureaza 3 ani"
Ora : 22:00
Locatia : The Ark, Bucuresti
Despre piesa : „este un spectacol pe care poţi să îl revezi de sute de ori şi de care nu o să te plictiseşti niciodată recomandat spectactorilor dezinhibaţi şi lipsiţi de prejudecăţi, un spectacol neconvenţional, care anulează limita dintre actori şi spectatori. De fapt nici nu e un spectacol, e viaţa fiecăruia"
Sfat : daca sunteti in Bucuresti, si aveti vreun Andrei sau o Andreea prin preajma, care stiti ca s-ar bucura sa faca ceva neobisnuit cu ocazia onomasticii, cumparati bilete si  mergeti la teatrul de la miezul noptii!

ENJOY!

Ca sa fac o paranteza, acum cativa ani studiile aratau ca dupa 2 ani, daca unul din parteneri sustine ca mai iubeste cu aceasi pasiune de la inceput, inseamna ca este nebun, deoarece dupa 2 ani de zile, sentimentul de iubire este inlocuit incet, dar sigur, de alte sentimente precum respectul, obisnuinta si alte asemenea atribute care te fac sa ramai alaturi de un om toata viata. Desigur, majoritatea dintre voi stiu acest lucru, motiv pentru care trec la un alt studiu pe aceasi tema, care a avut un rezultat diferit. Cu o diferenta de vreo 2 ani, si anume, se pare ca esti considerat nebuna daca declari ca iubesti pe cineva dupa 4 ani de convietuire (ma rog, nu convietuire, relatie ar fi corect, dar convietuire mi se pare mie mai frumos :P). Anyhow, la sfarsitul zilei conteaza cand ai langa cine dormi linistit(a), nu neaparat daca il iubesti, te iubeste sau nu.

4 comentarii:

  1. am citit articolul tau...si m-am gandit ca linkul de mai jos ma va ajuta sa te contrazic in legatura cu cele spuse ( ca dragostea dureaza doar 2 ani).
    http://www.youtube.com/watch?v=iczaDcixBj4

    RăspundețiȘtergere
  2. Din fericire, nu ma contrazici pe mine :))) decat daca ai vreo problema cu partea in care conteaza langa cine dormi :p!
    Si cum sunt sigura ca de fapt acea mica parte conteaza cel mai mult, nu pot fi contrazisa :D

    RăspundețiȘtergere
  3. banuiam ca iti va placea ;-)

    RăspundețiȘtergere