luni, 28 iunie 2010

Trec tiganii... trec



In weekendul acesta a fost ziua unei persoane foarte dragi mie, Iris. Din fericire pentru toti cei care o cunoastem, ea a venit cu ideea organizarii petrecerilor tematice, motiv pentru care de ziua ei ne pregatim mult mai intens decat pentru orice alt chef. Anul acesta, tematica petrecerii a fost "Satra", si la ora 22:00 in curtea casei a inceput sa se auda un sunet de vioara acompaniata de un tambal, iar in drum au aparut tiganii care si-au parasit corturile sau casele cu turnuri pentru a chefui.
Am avut tiganci cu bulibase, care au dansat, au mancat si au cantat pana in zori cand au trebuit sa se duca la puradei! Ca la orice petrecere, au existat ghiciotoare in tarot, glob, palma si pahare de vin. Eu am citit in carti, carti ca Jules Verne, Alexandre Dumas si alte derivate, manca-ti-as!
O sa las pozele sa va spuna mai multe!
 

4 comentarii:

  1. bestialllllllll.... La multi ani, Iris! Arati super! La fel si Ana, avocata mea si Iubi meu... Va pup pe toate fetelor! Mi-e dor de voi!

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o super seara. Satra, multumesc ca existi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uaaaaaauuuu, prea tare!!!!!!!!!!A-ti fost superbe.Mi-e dor de voi si va iubesc pe toate. :* :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne pare rau ca nu ai fost cu noi... dar data viitoare o sa fie mai bestial tocmai pentru ca o sa apari si tu in cadre :D :*

    RăspundețiȘtergere