joi, 14 octombrie 2010

Singing!


Flo Rida Ft David Guetta - Club Can't Handle Me


New day, new story!
Ca tot ramasesem la negrii pe care i-am cunoscut, mai am o poveste :

Eram de ceva timp in Targoviste si Bianca incepuse sa imi spuna ca trebuie sa mai ies si eu din casa. Dupa multe insistente, am cedat. Si uite asa, vineri seara, m-am trezit intr-un local in care se facea karaoke. Stateam la bar si ne uitam la oamenii care cantau. Cu precadere un baiat negru (zic baiat desi era mai degraba un om destul de mare, dragut, dar mare!!!, dar deah... sunt draguta!) care nu canta motamo, fiecare sunet, ci canta propria versiune a melodiei. Se auzea foarte bine, probabil acesta fiind unul din motivele pentru care microfonul se afla mai mult pe la el (aveam sa aflu mai tarziu ca daca tii de microfon cu dintii nu ti-l mai ia nimeni, deci nu era chiar asa greu). La melodiile romanesti a inceput sa apeleze la oamenii din "public", sa cante cu ei, sa ii ia la dans. Ce sa mai continui, un adevarat entertainer. La un moment dat a venit la Bianca si apoi desigur a vrut sa danseze si cu subsemnata. Ce scuza am bagat ca sa nu ma ridic? (hellooo inca nu eram de'a localului, si mai am momente de timiditate!!!) Ca nu stiu sa dansez!! 
Dupa vreo ora de cantat, omul s-a ridicat si si-a vazut de treaba lui, lasand microfonul lumii. Nu mai trebuie sa specific ca am pus si eu mana pe microfon si ca vreo 4-5 ore am cantat intr-una, nu?

La o saptamana, aceiasi poveste. Insistentele nu au mai fost atat de asidue din partea Biancai, dar nici impotrivirea mea nu mai era atat de reala. De data aceasta, nici urma de negru. Nu pot spune ca i-am simtit lipsa prea mult, deoarece noul meu prieten (MICROFONUL) ma tinea intr-atat de ocupata ca nu as fi simtit nevoia nici sa mananc, nici sa dorm, apai sa vorbesc cu cineva!
Trece si urmatoarea saptamana, vineri aceiasi poveste. Numai ca, in drum spre Smile Pub, cine credeti voi ca apare in fata noastra? Nu! Nu un spiridus!! Nici Michael Jackson (a murit mitocanilor!!)!!! Da, chiar el! Negrul de la karaoke. Ne-a salutat frumos, Bianca a vrut sa ii spuna ceva, numai ca vazand ca se cam incurca (emotiile bata'le vina!) i-am sarit in ajutor :
"Don't ya like singing no more?"
"What?"
Pentru o secunda am realizat ca omul putea sa vorbeasca africana fluent si atat ... dar apoi mi-am adus aminte ca melodiile pe care le canta erau in engleza.
"Why don't you come to the karaoke show? You don't like it there any more?"
"Aaaa... Why, do u miss me there?" si luandu-ma de mana, imi tranteste o privire ca din filme. Tot un zambet, ochii mari si sprancenele intr-o continua miscare. Damn! Omul asta flirteaza cu mine?
"Ha???"
La care Bianca, ca sa ma ajute : "YESSSS!!!"
"Well i'll be there tonight, my darling" imi saruta mana si se indeparteaza de noi.
Am ramas pironita cu privirea pe spatele lui ce se tot micsora, si m-am uitat la Bianca cu o spranceana ridicata : "El crede ca noi avem o intalnire acum?"...


3 comentarii:

  1. na ca te-ai facut cu o intalnire... :))

    tare melodia cu lu' Flo si Dave - a fost powerplay si pe la noi pe Titanya :">

    RăspundețiȘtergere
  2. DAaa... Imi place foarte mult coloana sonora "Step UP"! Dintotdeauna au avut niste melodii cu impact la public :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Fataaaaaaa...ia mai termina tu cu negrii astia ca deja incep sa cred ca nu e deloc dreptate pe lumea asta=))

    RăspundețiȘtergere