duminică, 13 februarie 2011

Love?!?!?!

Mumm-Ra - She's Got You High



 Totul are un inceput, iar acela este prima intalnire. Si cand zic asta ma refer la prima privire pe care o indrepti spre el si realizezi ca acolo este ceva mai mult decat un oarecare. Fie ca este vorba de un necunoscut intr-o cafenea, de un tip cu care abia ai facut cunostinta, de un vechi prieten, inceputul este dat de clipa in care ochii comunica cu omuletul din interior si acesta incepe uneori sa pompeze inima mai tare si sa se joace cu intestinele, iar alteori ataca genunchii si simti ca nu mai ai forta sa te clintesti din loc. 
Daca ti s-a intamplat acest lucru, inseamna ca ai luat caruselul si ai pornit cu rapiditate inspre necunoscut. Inseamna ca te-ai aruncat singura in prapastia nelinistilor, incertitudinilor si sentimentelor contradictorii. Desigur, aceasta calatorie poate avea doua directii primordiale, de care este legat direct acest el "provocator" de situatii :
Situatia 1 : Nu te place! Inseamna ca drumul tau este pavat cu sperante, vise si multe iluzii. Orice privire, orice vorba, orice gest are o multitudine de semnificatii si tu trebuie sa incerci sa o gasesti pe cea reala. Nu o gasesti  si incerci sa te tii cu dintii strans de sentimentele tale, spunandu-ti ca meriti mai mult si cu siguranta o sa vada si el asta, si daca il astepti indeajuns de mult te va vedea si iti va multumi pentru tot sprijinul tau, iar apoi te va lua in brate, te va duce in dormitor si iti va arata ca "happiness comes for those who know how to wait". Hello, este o fantezie! Iti pierzi ani din viata doar pentru a-l privi cum isi gaseste femeia viselor lui, cu care eventual se casatoreste si face o droaie de copii, iar tu... Tu cea care ai fost atat de rabdatoare, o sa ramai cu buza umflata si o sa te intrebi daca trebuie sa te apuci sa strangi de pe acum bani pentru a te insemina artificial si a avea macar un copil care sa te iubeasca asa cum esti.
Ce implica aceasta situatie : ras, plans, iluzii, deziluzii, sperante, dezamagiri, vise, nehotarare, plans, plans, un pupic sau poate doua, plans, neincredere, ras, ras, plans, privit cum gaseste pe altcineva, plans, plans, plans.
Situatia 2 : Te place! Ieeei, soarele a rasarit pe strada ta! Totul e roz, chiar daca urasti culoarea asta de mic copil; pasarile iti canta pe la cap, chiar daca iti este frica de ele; oamenii danseaza in jurul tau, chiar daca le urli din strafundul sufletului "I hate this sooong!". Totul e roz, iar in circul asta, el este numarul principal al serii (al noptii, al diminetii, fiecare cum pofteste!). Iesiri in oras, priviri languroase, zambete din suflet, facut mancare impreuna si murdarit bucataria, facut baie dezbracati la lac si prinsi de gardieni + luat amenda babana, mutat impreuna si uimit cat de mic este apartamentul si ca nu este adevarat ca barbatii au mai putine haine/creme/probleme ca femeile. Si in final, rutina. Patul neschimbat, fata de masa a carei culoare incepe sa se stinga, peretii prea albastrii, cada prea mica, patul prea mare si acelasi loc putin. Si apoi, intr-o zi cu soare sau poate o zi ploioasa, sau poate cand ninge afara, iti intorci privirea de la pereti catre el si stii. Stii ca nu mai este acolo. Intrebarea este : Asta vrei de la viata? Sau poate ar trebui sa strangi bani de pe acum pentru a te insemina artificial si a avea macar un copil care sa te iubeasca asa cum esti.
Ce implica aceasta situatie : fluturi in stomac, iluzii, sperante, vise ras, pupat, sarutat, sex, sex, sex, ras, sex, certat, plans, sex, ras, plans, impartit bani, impartit sarcini, rutina, deziluzii, certat, neincredere, certat, plecat de acasa, plans, plans, plans, sex, ras, inselat, plans, sex, plans, intrebare.
Nu asa sunt toate povestile, nu asa sunt toate ideile, nu asa sunt toti oamenii. Dar inceputul este mereu acelasi. In cazul in care nu vrei sa ai parte de asa ceva, am gasit solutia perfecta : DATA VIITOARE, INCHIDE OCHII!

3 comentarii:

  1. Si ai uitat sa scrii si la a 2-a situatie, la sfarsit,"privit cum gaseste pe altcineva".

    RăspundețiȘtergere
  2. sau gasit fericirea in brate lui... in acelas apartament mic cu aceias peretii albastri si sa sti ca poti sa faci mai multe cu persona respectiva ca el e alesul... nu asta ne dorim cu toti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Este atat de interesant blogul tau...continua sa scrii in continuare :)

    RăspundețiȘtergere