duminică, 30 ianuarie 2011

Valentine's DOn'T!

Se apropie cu pasi repezi Valentine's Day.. Si ca intotdeauna, mi-ar placea sa organizez o petrecere ANTI VALENTINE's DAY!! Acum o sa sara toti "cuplatii" si toate "gagicile" lor sa imi spuna ca asa spune orice invidios care o "arde" singur de ziua asta. Ei bine, sa zicem ca 5% e invidie. Dar restul de 95% nu are nici cea mai mica legatura cu invidia!
De ce aveti nevoie de o zi in care sa va declarati iubirea? De ce trebuie sa primiti inimioare de sf Valentin cand acestea ar avea o valoare mult mai mare daca le-ati gasi pe perna cand ajungeti acasa dupa o zi obositoare de munca? Adica, atunci cand te iubesti, te iubesti in fiecare zi, nu? 
Oricum, observ ca in ziua de azi, sunt extrem de schimbate lucrurile. Inainte (ca sa nu ii spun, pe vremea mea!), cand aveai un prieten, il tineai ascuns cateva luni, pentru a vedea daca functioneaza cum trebuie. Ii verificai  vitezometru, acceleratia, schimbatorul de viteze, uleiul si toate cele, apoi vedeai daca detine echipament durabil sau se limiteaza la un singur circuit, apoi verificai daca nu a lasat vreun surub prin alte garaje si asa mai departe. Dupa si numai dupa ce erai sigura de faptul ca nu este uzat si ca poate fi folosit pe termen lung, incepeai sa te afisezi cu noua achizitie prin oras. Acum, functioneaza totul cu viteza luminii. Are carcacasa valabila? Nu mai conteaza scurgerile de lichid de frana, e bun pentru cel putin o tura in vazul lumii. How can that be right??? 
Pentru cine nu intelege ce am spus mai sus, sa va explic! Inainte, cand aveai un prieten, stiau doar prietenii cei mai apropiati de el. Si asta nu pentru ca l-ar fi cunoscut personal, ci pentru ca le povesteai ce faceti, pe unde faceti. Dupa o perioada in care te acomodai cu acesta, urma marea intalnire cu prietenii, unde acestia il analizau ca pe un soarece de laborator. "Imi place ca e inalt" "Putea sa stea langa tine la faza aia" "Daca il ating musca?" "A vorbit/nu a vorbit" etc. Desigur, mai erau situatiile din camin, in care individul cunoastea oamenii cu care umblai, pentru ca se aflau mereu la tine camera. Dar si atunci, dura pana aveai curaj sa te pupi/saruti/pipai cu el de fata cu ceilalti! Si ultimele situatii, cand prietenul era prieten de'al tau, abia atunci puteai sa te afisezi peste tot cu el... cam stie pe toata lumea! In orice caz, cel mai apreciat moment din toate situatiile de mai sus, era momentul in care auzeai primul te iubesc.
In ziua de azi, toata lumea se "iubeste". Oare e bine? Eu inteleg ca trebuie sa iubim lumea, dar sunt sigura ca referirea asta nu este decat teoretica!

Cred ca o sa mai continui cu asta... 

2 comentarii:

  1. La party-ul asta al tau o sa cumperi chestii pt. "halouin" si tot n-ai facut nimic pt. cele 30%+ procente din motiv (care inseamna sarbatoare artificiala si motiv sa cheltui bani)

    RăspundețiȘtergere
  2. E na! Nici macar nu trebuie asa ceva! :))) Ne pictam fetele, ne facem zeite razboinice, facem prajituri negre si ascultam muzica neagra (glumesc, tot la oldies ramanem, dar oldies pt singles =))) )! Poate o sa cumparam niste papusi (de preferinta cuplu) pe care o sa ii umflam cu bomboane si sa ii batem pana le sar bomboanele prin toate gaurile (sau merge si o inimioara, ca in filmul Valentine's Day!).. Oh.. sweet dreams :-x

    RăspundețiȘtergere