miercuri, 19 ianuarie 2011

Romanian bargain!

Inainte de a citi aceasta postare, va rog sa va uitati la urmatoarea RECLAMA
Ia sa imi spuneti voi mie, cine credeti ca a avut ideea sa faca aceasta reclama? Probabil vreun idiot care a urmarit emisiunea in care frantuzii "ne imita" sau probabil vreun alt idiot care a fost talharit de unu' care sustinea sus si tare ca e roman. Sau probabil o fi vazut documentarul nepotrivit la stiri. Sau filmul cu Rona Hartner, despre Romania si cum se vorbeste aici (ar trebui sa pun in ghilimele vorbeste, pentru ca desi sunt in Romania, orice idiot care a vazut filmul a prins ideea ca se afla intr-o satra de tigani... tigani care injura al naibii de mult). Sau poate a vazut Borat (si stie ca Kasakhstan este de fapt undeva in Romania).
Nu cred ca e asa de importanta ideea cu cine a avut ideea. Ci mai degraba cine a aprobat-o si cine a filmat-o. 
Cati dintre parintii vostrii s-au dus sa cumpere o masina? Cati dintre voi ati cumparat o masina? Sau hai sa incercam si cu ceva mai mic, ceva de care aveti nevoie sau poate doar ceva care va place.  Cati ati fost la piata/magazin/prezentare si ati inceput sa va injurati cu vanzatorul? Sau poate acasa sunteti cuminti si prin alte tari va faceti de cap! Cati dintre voi v-ati dus prin afara si ati inceput sa injurati "the sales man"?
Probabil cativa vor da din cap rusinati, insa majoritatea vor spune ca nu au avut nici cel mai mic interes in a se lua la harta cu altcineva in mijlocul pietei. Cu siguranta, aceasta majoritate defineste "romanian bargain" si cu siguranta aceasta majoritate va fi dezgustata la porcaria de reclama facuta pentru Dacia Duster. Nici macar nu pot sa o iau ca pe un misto. Nu pot sa vad decat un alt afront la ceea ce inseamna cu adevarat Romania si la ce le sunt prezentate celorlalte tari despre noi. Cu asemenea reclama, nu ma mai mira cand merg in afara si se uita ciudat la mine italienii sau spaniolii, pentru ca probabil se asteapta sa erup cu un "m****f**er-ule s**k my d**k" sau un mai usor "f**k you"! Pacat ca masina este chiar frumoasa, insa la o astfel de reclama eu nu sunt atrasa de a o cumpara, pentru ca un om care se "bargain" ca aia nu stiu cum ar putea produce o masina buna. Pacat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu