luni, 10 ianuarie 2011

Note to self!

Aerosmith - Crazy




Cand te duci sa te plimbi, sa iti cumperi ceva de mancare, la scoala sau cine stie pe unde te mai duci, incearca sa te bucuri de priveliste in liniste!!!
Ca sa nu va las in necunonstinta de cauza, ieri mergeam spre magazin si mergand pe strada, in fata mea era un batranel. "Uite ca nu sunt singura pe drum" imi aud glasul si apoi simt cum fata imi pune un inceput de zambet., aducandu-si aminte de ultima oara cand m-am trezit singura pe drum si am inceput sa cant tare "Nu e nimeni pe drum... nu e nimeni ACUUUM...[...]" Imi sterg zambetul de pe fata cand realizez ca tocmai am vorbit singura si imi vad in continuare de drum. "Daca nu ar fi asa de multi nori, ar fi o zi chiar placuta" ma aud iar spunand in timp ce ma uit la cerul intunecat. "Hmmmm ... hmmmm" fredonez incet o melodie si apoi, de parca vocea ar incerca sa imi explice de ce a prins viata adauga,  "Daca as avea cu cine sa vorbesc la telefon...". Scutur usor din cap, ca sa imi aranjez gandurile si poate sa scap de personalitatea care imi controleaza glasul si gura, insa gura mi se deschide si spune usor "Eee, crezi ca scapi asa usor" scotand si un chitait scurt. "Supeer, acum vorbesc singura!" incerc sa preiau controlul, insa nu reusesc deoarece vocea ma calmeaza "Totusi e mai bine asa, decat cand te apuca dansatul pe strada" si de data asta si eu si ea incepem sa radem. Pun mana pe telefon, si incerc sa gasesc pe cineva cu care sa ma conversez, insa nu am noroc, toata lumea e ocupata! "Sa nu mai spuna cineva ca e vina ta! Personalitatile multipe se creaza din cauza prietenilor care nu vorbesc la telefon" si iar incep sa rad.
Din fericire, la un moment dat si vocea s-a plictisit de mine si a inchis buzele, lasandu-ma sa imi vad de cumparaturi, ca sa nu se uite ciudat oamenii la mine.

2 comentarii:

  1. su uite asa tu ai devenit cu acte nebuna... sa vorbesti singura pe strada si eu sunt considerata nebuna la noi in familie(asta iti spune sorata)monica(nu am cont ca sa-mi trec poza sau nume)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca m-ai fi intrebat, ti-as fi spus cu cea mai mare placere :)))
    Si nebuna cu acte in regula eram de cand incepusem sa aud vocile dimineata... acum le si raspund :P

    RăspundețiȘtergere