miercuri, 20 octombrie 2010

Din urma...


Emilie Mover - Brand New


Hoinaream printre postarile nefinalizate, pentru a mai "curata" spatiul de lucru si eventual pentru a mai gasi niste inspiratie, cand dau de aceasta postare, a carei aparitie trebuia sa se realizeze a doua zi dupa We did it Romania

Dupa ziua frumoasa in care meseria mea de gunoier si-a facut debutul, a urmat ziua mov. 
Aceasta zi mov a inceput la ora 4 jumate dimineata, cand telefonul mi-a facut in ciuda si a inceput sa vibreze fara remuscari. Si a tot vibrat, si a tot vibrat si apoi m-a atentionat ca a vibrat si apoi mai ca mi-a dat doua palme, pentru a avea siguranta ca ma voi da jos din pat. Si m-am dat jos din pat! Pana la 7:30 am verificat mailurile, am completat cv-urile, am trimis cv-urile, am verificat site-uri, am vazut un serial, mi-am facut unghiile, apoi le-am ros si alte asemenea activitati, mai mai m-oi plictisi si oi ajunge iar la somnul dulce de dinainte. Noroc cu J, datorita caruia o ora a trecut foarte rapid (deah, cunosc si pasari de noapte!).  Desigur ca m-am aruncat in pat abia dupa un dus lung si dupa ce am reusit sa o trezesc pe Honey. Nici nu stiu cand am inchis ochii, dar cred ca am avut vreo 2 vise pline de actiune. In orice caz, pe la 10 m-a trezit plina de viata. La 11, eram mai fericita ca oricand : 
1. pentru ca m-am intalnit cu matusi'mea si mi-a subliniat ca am slabit;
2. a facut honey papa (chit ca nici pana la ora asta nu am reusit decat sa iau 2 guri);
3. trebuia sa ne pregatim pentru a ajunge in Bucuresti;
4. visam la o zi buna :D!!!
Ziua mea a fost foarte buna si totul s-a datorat hainelor pe care le aveam pe mine. M-am simtit atat de bine in ele, chiar daca in tot Sudul azi a fost o zi ploioasa. Mi-am luat rochita mea mirifica, cizmele mele la fel de mirifice si dresuri MOV!!!Acum probabil incep sa functioneze rotitele din tartacute si sa visati la imagini foarte mov sau chiar flacari violet, dar nu! sunt doar eu cu dresurile mele mov :D. Ceea ce va pot spune cu siguranta este ca pana la sfarsitul zilei, a venit soarele!!

2 comentarii:

  1. si eu am vreo 20 de postari nefinalizate :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eee.. eu mai fac curat din cand in cand, ca altfel cred ca as atinge 100 de postari nefinalizate...
    Mereu mi se intampla sa am o idee si de la aia sa imi vina o idee mai buna :))))

    RăspundețiȘtergere