joi, 12 august 2010

Sa ii zicem vacanta!


Avand in vedere ca resursele financiare din aceasta perioada sunt mai restranse decat de obicei si temperaturile ridicate ma impiedica sa imi gasesc activitati gratuite in aer liber, sunt in perioada in care "imi cultivez cultura" (ca sa citez o persoana care nu si-a canalizat nici o resursa spre imbogatirea "culturii" mentale personale). Ca atare, m-am pus pe treaba si am sters praful de pe niste carti pe care le-am cumparat cu ceva timp in urma, dar  nu am avut ocazia sa le citesc. Pentru a avea siguranta ca nu voi uita de carti, le-am asezat sistematic langa pat, facand un turnulet pe care va trebui sa il cuceresc. Va veti intreba ce s-a intamplat cu televizorul, cu laptopul, cu tehnologia care ma inconjoara. Cred ca am ajuns la acea perioada a vietii/verii/lipsei de alte ocupatii in care vreau sa imi pun in miscare "muschii" atrofiati ai creierului. 
Va specific acest lucru, deoarece asa ma pot scuza in fata lipsei de postari noi, si nu as vrea sa va intoxic in fiecare zi cu o recenzie a materialului citit. 
Ca sa va mai animez seara, va las in compania unei melodii simpatice. Pe mine m-a cucerit videoclipul :P

2 comentarii:

  1. si eu imi fac turnulete. si ele raman acolo statornice sub alte turnilete de praf pana cand le sterg de praf si le pun inapoi in biblioteca..

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeee... avand in vedere ca nu o sa am nici un "gadget" care sa imi distraga atentia si ca pana si la plaja ma pot duce cu o carte la "subtioara", imi doresc din suflet sa nu iti urmez exemplul :)))

    RăspundețiȘtergere