joi, 5 august 2010

Fever...



As putea spune ca asta e melodia verii :))) . Daca as putea, toata ziua as sta intr-o piscina. A nu se intelege ca ma plang de caldura, ma plang doar ca nu imi permit o piscina in camera ;).
O vara calduroasa .. si multa apa rece ;)

2 comentarii:

  1. Nu te mai plange atat...In alte tari e si mai cald.Chiar daca la meteo anunta ca sunt 38 grade afara, realitatea e alta...Afara sunt vreo 46 grade,dar ei declara doar atat pt ca la temperaturile astea trebuie sa opreasca orice activitate de orice gen...de,emigrantii pot muncii in orice conditii.Nu poti decat sa stai in camera cu aerul conditionat,toata ziua...Si stii ce faina e senzatia aia,sa simti dupa nici un minut dupa ce ai iesit de sub dus ca esti transpirata ca un porc si sa ai impresia ca nu te-ai spalat de 2 zile?...De aer proaspat dimineata nu mai vorbesc, ca e imposibil sa existe aici...Zi mersi ca esti in Romania! Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eee... acum ce sa zici si tu :))) Nu ma plang ca este cald, ma plang ca nu am o piscina mai aproape! Iubesc caldura si prefer de 1000 de ori sa fie cald afara decat sa alunec pe gheata, sa trebuiasca sa port 10 toale pe mine, si sa suport gerul. Deci, fac schimb oricand ;) :)))

    RăspundețiȘtergere