marți, 1 februarie 2011

Valentine's DOn'T!

Maroon 5 - Makes Me Wonder



Si uite asa ma tot gandesc la motive pentru care am atitudinea asta defensiva cand vine vorba de Valentine's Day. Poate are legatura si cu faptul ca de cativa ani incoace pana la sfarsitul lui februarie sunt in sesiunea de examene si atentia nu-mi poate fi focalizata pe o chestie atat de superficiala. Hai sa nu fiu ipocrita, ca la inceputul facultatii nici asupra examenelor nu imi era extrem de focalizata aceasta atentie.. sau imi era. Nu mai stiu sau nu mai vreau sa stiu, dar hai sa nu ma indepartez foarte mult de subiectul principal. 
Intr-un comentariu la postarea precedenta, scria cineva despre cumparaturile absurde care se fac cu ocazia acestei zile. Si are dreptate. Valentine's Day este inca o zi in care romanii invadeaza magazinele pentru a cumpara porcarii si pentru a umple buzunarele comerciantilor de mana a doua care produc animalute odioase de plus, inimoare cu inscriptii stupide (care ar fi amuzante cu alta ocazie) sau cine stie ce alte asemenea confectii care atrag privirea dar care nu sunt cu absolut nimic folositoare. Desigur, in acest moment, intra in actiune patura bogata, care declara cu pieptul aruncat in fata si nasul cat mai sus ridicat, ca in cadrul ei nu se arunca banii pe prostii, ci se cumpara lucruri extrem de folositoare. Dragii mei, da, este foarte folositor un Rolex nou, cand prietenul are o marca poate nu chiar atat de cunoscuta, dar la fel de scumpa, sau da, dragii mei, este foarte folositoare o masina de teren data unei blonde care are deja o decapotabila. Drumurile sunt grele, stiu! Si da! Clar, este o investitie sa te duci la magazine de marca pentru a-ti achizitiona lenjerii intime sexoase, la medic pentru a-ti umfla buzele si la coafor pentru a-ti face freaza si unghiile (de preferinta cu inimioare), pentru ca astea nu le faci pentru Sf. Valentin, ci pentru tine personal. 
Dar hai sa trecem peste toate chestiile astea, ca pana la urma nu am nici masina in fata caminului, nici unghiile gelate si nu am mai vazut interiorul unui coafor de ceva timp! Asa ca vb in necunostinta de cauza. Poate chiar sunt niste investitii pe termen lung, si cu siguranta iti intaresc increderea in sine si imaginea in fata celorlalti! Si poate faptul ca sunt facute in fiecare an de Sf. Valentin aduce noroc.. sau ceva de genu'! Stiti cum sareau aborigenii inainte (cum am auzit in povesti) pentru a veni ploaia? Poate asa e si cu toate pregatelile astea de Valentini! Nu aduc ploaia, stati linistiti, dar poate aduc alte beneficii, if u know what i mean ;)!
Ce mai faceti voi de Sfantul asta al vostru? 
Eu in urma cu ceva ani, am sarbatorit cel mai tare Sf. Valentin ever! Cu gagicile!! Pana la un moment dat, ca apoi ni s-au alaturat baietii! Si uite asa, o gasca de oameni single am sarbatorit si ne-am distrat cat pentru toti cuplatii din lume. Bine, recunosc ca dupa ce au venit baietii am sarbatorit si un Valentin.. Dar de la cap la coada, a iesit totul genial... Daca primesc aprobarea fetelor, o sa va povestesc cum a stat treaba si acolo ;) 

Cred ca o sa o continui si pe asta... mai vedem!

Later edit : Uite ca Adela a gasit si imagine potrivita pentru acesta postare! Din pacate nu suntem sigure de unde este imaginea. Motiv pentru care scriu cat se poate de clar : ACEASTA IMAGINE NU ESTE JUST CATA!! Dar cu siguranta descrie in foarte putine cuvinte ce am scris eu in multe fraze :)))

4 comentarii:

  1. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

    www.radiowhisper.com
    Multumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  2. miroase a copy+paste!
    care articol?
    ce-ai gasit?
    ce subiecte?

    ma refer la comentariu, articolul e super :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda... very copy paste...
    =http://iaundex.blogspot.com/2010/04/radio-whisper-to-spam-or-not-to-spam.html=
    Aici am gasit niste chestii interesante despre PR-ul folosit ...
    Dar hai sa nu judecam! Vorbim, vedem cum sta treaba si apoi ne dam cu parerea :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Noa serbus.
    Şi IO am pregătit un articol legat de acest Valentin american, dar m-am gândit să-l dau ceva mai aproape de ziua fatală 14.
    Oricum, articolul fiind deja pregătit, nu mai poate fi influenţat cu nimic de ceea ce voi citi de acum înainte despre Valentin.
    Să ai parte de o zi bună şi un sfârşit de săptămână pe măsură.

    RăspundețiȘtergere