miercuri, 16 februarie 2011

Dreams can come true!

Si totusi, lasand ipocrizia la o parte, cati dintre noi nu isi doresc un partener? Ok, nu credem in dragoste, dar credem in a avea langa noi pe cineva. Fie ca este vorba de cineva pe care sa sunam in miez de noapte, cineva la care sa ne plangem, cineva pe care sa luam in brate si cineva caruia sa ii zambim, cineva care sa ne faca sa radem si cineva in care sa avem incredere. Parca as descrie un prieten foarte bun, insa stim cu totii ca este o mare diferenta intre un prieten si un iubit. Pe al doilea esti mai gelos :))).
Un iubit/o iubita este omul cu care te vezi peste cativa ani. Sau poate altii vad acest iubit ca omul cu care isi pot cumpara o casa si investi in viitor, poate chiar pot face cativa copii, omul cu care sa cunune si alaturi de care sa se duca la chefuri ale firmei, in orice caz, iubitul/iubita asta it's a must. 
Intrebarea este : cum stii care este persoana potrivita? Sunt sigura ca nu sunt singura care s-a ars in incercarea de a-si gasi partenerul, si inca eu m-am ars usor, sunt atatea persoane inselate pe lumea asta, batute, sau asupra carora s-au infaptuit cine stie ce alte atrocitati, cauzate de o persoana in care au avut incredere. Cum poti gasi aroma buna, daca esti prea preocupat sa sufli si in iaurt? Pe vremuri, femeile erau multumite de barbatii care, desi le tratau ca pe niste animale de companie cu care si-o mai trageau din cand in cand, le mai dadeau ceva de mancare si nu le lasau semne dupa batai. Daca mai primeau si un culcus intr-o incapere incalzita insemna clar ca erau iubite. Dupa multi ani de evolutie, am ramas doar cu frica de a fi ranite. Iar la barbati, daca inainte nu isi aratau sentimentele, acum dupa atatia ani de evolutie cand relatiile nu se mai bazeaza pe contacte "primare" (masa, sex, bataie) si cand trebuie sa munceasca pentru o femeie (nu mai sunt indeajuns cativa cai) ba mai mult sa o respecte, mai au parte si de riscul de a ramane cu buza umflata. Ca atare, ne intoarcem la aceasi frica pe care au mostenit-o si barbatii. Practic, dupa acest mic rationament, suntem o mare de frica.
Dar asta nu inseamna ca atunci cand ni se pare ca suntem atrasi de cineva sa ne lasam prada fricii si sa o luam la fuga ca niste caini batuti de soarta. Nuuuu. Noi ne aruncam cu capul inainte! Intotdeauna.
Si asta pentru ca, desi suntem o mare de frica, niciodata nu ne pierdem speranta. Oricat de mica si iluzorie ar fi aceasta, o speranta este echivalenta cu insasi esenta de a trai. Totul va fi bine, este motto-ul general si ce-i drept, fara un astfel de motto, Pamantul ar fi locuit doar de maimute, pentru ca noi restul ne-am sinucide! 
Cred ca, ce vreau sa spun din postarea asta, este ca indiferent de cat de stupida pare dragostea asta,  important este sa o incercam. Sa nu renuntam la primul semn negativ si sa nu ne ascundem in indiferenta. Daca am primit o palma de la viata, sa nu ramanem etern blocati si sa nu analizam totul pornind de la acea palma. Sa nu il invinovatim viitorul de faptele trecutului. 
Peace, love and lots of money :))) and never forget : Dreams can come true!


  
Am atasat aceasta melodie, deoarece am ascultat-o la filmul "500 days of Summer", iar melodia apare intr-o secventa in care ma regasesc intru totul :D . Dupa un eveniment mai important pentru mine, merg pe strada cu un ranjet mare pe buze,  in ritm de dans si aproape salutand pe toata lumea :D ..
I am a dreamer, but i'm not the only one!

5 comentarii:

  1. "curajul nu inseamna ca nu iti este frica ci curajul apare ca avand sentimentul ca alceva e mai inportant decat frica" aceasta este la ceea ce ai zis tu ca noi femeile nu suflam in iaurt.

    RăspundețiȘtergere
  2. curajul e cand iti bagi p___a in rationament

    RăspundețiȘtergere
  3. nici chiar asa curajul e cand vrei sa faci ceva si frica nu mai conteaza si nu o mai simti cand ai incredere in tine... asta e parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda.. si eu cred ca a avea curaj inseamna a trece peste frica pentru a castiga mai multa incredere in sine, sau pentru a inspira mai multa incredere celorlalti, pentru a castiga mai mult respect/incredere/simpatie... si de ce nu, inca din mosi stramosi, pentru a castiga mana cuiva :)))) (si nu vb de o mana amputata!)

    RăspundețiȘtergere
  5. numai ca persoana care castiga "mana cuiva" sa nu fie un "idiot" ca dupaia sufli si in iaurt

    RăspundețiȘtergere