miercuri, 1 decembrie 2010

Un pahar cu apa!

"Hope you don't die alone"
Haideti sa analizam putin aceasta propozitie si implicatiile emotionale pe care le ridica. De ce ne este frica de o moarte in singuratate, dar nu ne este frica de o viata de singuratate? Nu o sa auzi pe nimeni spunandu-ti "Hope you don't live alone all your life", deoarece nimeni nu poate concepe existenta unor indivizi care isi petrec viata inconjurati de propria lor persoana. Sau ma rog, daca o concep, inseamna ca sunt criminali, psihopati sau cine stie ce "low scumbag", care este singur deoarece mintea bolnava l-a indemnat spre un fapt ce nu il mai poate integra in societate. Deci practic nimeni nu iti poate spune, nici macar sarcastic vorbind, ca isi doreste sa traiesti singur, deoarece ar insemna ca isi doreste sa te transformi intr-un caracter macabru al societatii, infractor penal. Dar totusi, sa mori singur?
Avand in vedere ca nu exista informatii cu privire la ce simte un om aflat pe moarte, si cand ma refer la acest lucru, subliniez amintirile cu care pleaca in ... etern sa ii spunem, este mult mai usor sa iti doresti ca cineva sa nu moara singur. Daca dorindu-i sa traiasca singur, ai in minte un posibil scenariu, ei bine, cand moare singur intri intr-o etapa total necunoscuta omenirii pana acum.  E ca la prima zi de scoala, cand stii ca trebuie sa te duci intr-un loc, insa nu stii ce se va intampla acolo. Sau prima zi de camin, in care stii ca trebuie sa locuiesti undeva, dar nu stii cum vor fi persoanele pe care le intalnesti. Practic in majoritatea situatiilor ce implica o necunoscuta preferam sa avem langa noi o persoana pe care ne putem baza, pe care sa o tinem de mana, careia sa ne confesam, sa ne zambeasca sau sa ne alunge frica. Astea fiind spus, in momentul in care cineva iti spune fraza principala a acestei postari, iti doreste ca in momentul fatal al vietii sa fie cineva care sa iti aduca un pahar cu apa.

"Hope you don't die alone"

P.S : "paharul cu apa" este glumita pe care o aveam cand munceam la credite. Mada a fost cea care ne-a urat prima, dupa ce am suparat-o : "Sper sa nu va aduca nimeni un pahar cu apa, pe patul de moarte" :P. Fetelor.. mi-e dor de voi si sper sa aveti oameni care sa va aduca paharul ala nenorocit cu apa :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu