duminică, 14 februarie 2010

Happy Valent... oh wait! NOT!

A trecut ceva timp de cand nu am mai impartasit "vorbe alese" cititorilor mei (:)) ), dar "ale tineretii valuri" m-au luat prin surprindere si m-am vazut nevoita sa le tin piept. Mai exact, este o perioada foarte plina din punct de vedere al scolii, deoarece in perioada asta, si anume pe 16-18 feb, imi sustin licenta, motiv pentru care a trebuit sa imi canalizez atentia spre alte orizonturi.
Dar avand in vedere ca azi este o zi speciala, si ca mi-as dori ca toata lumea sa se amuze putin, o sa copiez aici, cu ghilimelele de rigoare, o scriere de'a
necunoscutului nostru.
Din pacate nu am reusit sa cer permisiunea autorului de a posta si aceasta "poveste", asa ca ati face bine sa o cititi cat se poate de repede, deoarece daca primesc semnale negative, o sa o retrag.

"În primul rând aş vrea să dedic acest ghid tuturor celor care comentează că tot încep ghiduri şi nu le mai termin. Vă iubesc la mamă dulce! Pentru voi toţi! Fără număr!

Agăţatul este un lucru frumos. Cum am mai subliniat şi în alte părţi, dacă citiţi asta, probabil sunteţi masculi şi cam luzări pentru că 99% din oamenii care se dau pe net sunt eşecuri în viaţă. Aşa că e datoria mea, ca om care f**e absurd de mult să vă învăţ şi pe voi. Nu din altruism. Pur şi simplu sunt prea multe femei pe lume să fiu egoist. Oricum n-am cum să ajung la toate. Vă las şi vouă.
În primul episod tratăm ceva foarte uman. Ai rude la ţară, treci pe acolo vreo câteva zile, vrei să f**i şi tu ceva, ca tot omu’. Ei bine, sunt lucruri pe care trebuie să le ştii despre agăţatul la ţară. Nu e ca în alte părţi. Are reguli clare. Să începem.
Identificarea prăzii: 80% dintre femeile de la ţară nu folosesc periuţa de dinţi şi 40% nici nu ştiu ce e aia. E de preferat, după ce bangheşti una decentă să dai o tură pe uliţă, să-i vezi casa. Dacă are veceu de lemn în fundu’ grădinii cel mai probabil se spală la lighean şi numa’ sâmbăta. No, dacă nu sunteţi fandosiţi, merg şi ăstea, da’ trebuiesc scoase la o ţuică înainte, să le dezinfectezi bucalul. Preferabil le verşi din greşeală o cană de ţuică şi în poală, sa moară microbii şi de la ... ;) . Încă o chestie clară la ţară e că de obicei singurele gagici valabile, asta dacă nu eşti babofil fetişist, au între 13 şi 15 ani. La 16 toate care nu-s desfigurate oribil pleacă în Italia şi Spania să se fuckă pe mucho dinero. Şi chiar dacă, în caz senzaţional nu pleacă, dezvoltă o musculatură odioasă de la muncă, denumită în popor “spinare de urs”. O ultimă observaţie ar fi că fiecare sat are o curva satului, care are de obicei boli venerice ce au fost stârpite în lumea civilizată încă din evul mediu. Ocoliţi-o! Ştiu că se f**e pe 50 de mii, dar nu vrei ciumă neagră pe mădular!
Rezumat: La ţară o ardem pedofil, cu dezinfectant şi nu cu curva satului!
Skilluri necesare de impresionare: Sapă de fiţe, cunoştinţe de lifestyle local, bicicletă cu viteze, beciu’ cu vin a lu’ bunicu’
Ia de la Praktiker sau de unde dracu’ o sapă de-aia europeană, cu mâner uşor, lamă de inox, du-o acasă şi apucă-te de pimp my sapă. Leduri, abţipilduri, decaluri şi airbrushuri cu tribale o să o o facă ţâţă de mâţă. Tot ce trebuie acuma e să te plimbi pe uliţă de la deal la vale cu sapa pe umăr şi toate cumetrele o să fie fleaşcă.
Ştiu că e complet absurd şi inutil în rest, da’ gagicile de acolo apreciază dacă ştii diferenţa dintre o capră şi o oaie, ce-i ăla un ar şi un hectar, cam când se coace grâul şi cum să bărbiereşti cloşca pe burtă ca să poată să sugă puii. Dacă nu ştii câteva chestii de genu’ o să zică că eşti fiţos de oraş şi că o faci pe dichisitu’.
Toată lumea o arde la ţară cu bicicleta. Dacă nu e rusească, şi e de-aia cu viteze e ca şi cum ai avea decapotabilă la oraş. Preferabil să ai destulă vână-n craci şi mâini încât să plimbi mândra pe uliţă. Dacă reuşeşti să urci dealul cu ea pe ghidon probabil o să fie destul de impresionată încât să te lase să-i urci şi spânul în pridvor.
Dacă nu funcţionează nimic, scoţi bidoane de vin din beci şi bei până se îmbată. Atenţie, nu da pe gât ca viţelu’ că nu-s pizdulici de la oraş care să se îmbete dintr-un cosmopolitan. Pupă sticla până bagă minim 2 litri de vin mai mult decât tine, altfel rişti să adormi în şanţ ca prostu’ şi să se cace vacile pe tine dimineaţă când se duc la păscut.
Replici de agăţat:
“Pisi, prăşim şi noi ceva în seara asta?”
Ştiu că suntem verişori de gradu’ unu, da’ nu-i nimica. Nici părinţii tăi n-au avut vreo problemă!”
“Pot să scot o găleată de apă din fântână cu limba şi să o car în fundu grădinii pe p*lă.”
“Aseară cre-că m-am îmbătat în crâşmă şi l-am înjunghiat pe frac-tu.”
“Te duc la oraş, fă!”

"
P.S : "pimp my sapa" este de departe ce-a mai tare asociatie de cuvinte :)))

5 comentarii:

  1. aa...nu mai stai chill ca nu am de ce sa ma supar...:d!scuze ca nu mai am "material" pt blogul tau ca ti'am mi'am mutat domiciulul prin micro11 ( in tgv>:) ) si stau prost cu netul acolo...!hai mai vb si toate cele bune....de la "necunoscutu'" de BrOmAzEpAm!!

    RăspundețiȘtergere
  2. there are so many things wrong with you BrOmAzEpAm...nu stiu exact ce f**i tu...dar cred ca au 4 picioare...
    oricum tre sa recunosc ca in materie de agatat la tara...esti specialist...adica ai experienta in domeniu...dar daca tu tintesti atat de sus inseamna ca la oras esti un adevarat gigoloi 800$ italiano...
    god...m-a amuzat atat de tare postul asta:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. anonimule, se pare ca deja ai obtinut o reactie... de gelozie :))

    RăspundețiȘtergere
  4. i'm so "gelos" i wanna pimp my sapa...gotta luv me some country branza chicks :X

    RăspundețiȘtergere
  5. bampiru ... ce sa'ti spun frate....e parerea ta nu am d c sa iti schimb chestia asta!!eu doar cat mi'am spus punctul meu de vedere ca noah traim intr'o tara libera....si daca mai sunt si putin misogin asta e e problema mea nu a ta!!asa ca numai bine si ne bucuram pt tine ca te'a amuzat aceasta postare....

    RăspundețiȘtergere