sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Jurnalul unui necunoscut...

"Te inciti ca un sambure de masline negre stors usor in plin octombrie... Te musc de buze, iti ling urechea,tresari ca un copil la auzul sunetului produs de 3 bani aruncati in pusculita.

Te atrg spre mine. vii flamanda de o dragoste nebuna ,imprastii peste ochii tai un praf de stele. Ma vezi frumos asa cum poate doar tu o faci ,sunt aici in mirajul cearceafurilor udate de sudoarea orgasmelor matinale.

Al tau... ma vrei al tau! Te simt aproape. Iti musc palma ,la ureche imi soptesti un cantec de dragoste ,finalul il stiu , acorduri inalte cu note calde.

Sunt tanarul dupa care iti pierzi usor capul ,pe care il vrei iar si iar ca un lucru ce iti place.

Ne sacrificam o dupa amiaza pentru a ne regasi ,printre umbrele trecutului te destainui si imi spui un "te iubesc", cald si dulce, asa cum doar tu poti sa il spui.

Am tacut... Dragostea ta e cel mai frumos cadou pe care il vreau! Iar te vreau in jocul meu ,iar ma daruiesc tie ,iar sunt al tau ,iar suntem noi ,nebunii indragostiti de viata.

Un joc greu cu un castig frumos , o munca usoara cu trairi intense ,cuvinte si suflete impletite in drumul spre fericire.

O ultima suflare imi da puterea de a te saruta usor si lin ,iti musc inca o data buzele. In acest sarut sta dragostea noastra ,sudata zi de zi cu responsabilitatea cu care construim drumul spre un lung si unic, noi2."

El este Marius .. poate o sa il cunoastem impreuna!

3 comentarii:

  1. frumos titlul la chestia asta facuta de un "necunoscut" cand era "varza in creier"!!!:D hai succes in continuare cu blogul...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu dezvalui secretul autorului! :))))

    RăspundețiȘtergere