sâmbătă, 21 noiembrie 2009

This is me!

Hello... E prima oara cand fac asta, asa ca "be gentle"!

Tocmai am terminat de vorbit cu Clau la telefon si ultima lui observatie (si presupun ca si sfat) a fost "sa nu crezi ca vei fi bloggerita! vei ajunge la acest statut abia dupa ce un mare si recunoscut blogger iti va spune asa!". Acum stau si ma intreb daca exista cineva care si-a facut blog doar pentru a-si putea asuma un statut care nu il va ajuta cu absolut nimic!
Daca George de la 3 imi va spune "Yo, bloggerito, ce faci?", oare mi se va ridica statuie in fata blocului de catre locatarii mult prea depasiti de domeniul calculatoarelor? Sau daca Corina se va apropia timid si imi va spune "Da-mi si mie o semnatura de bloggerita, care esti.. ca vreau as o pun in biblioteca", numele meu va reusi sa treaca de bariera nemiloasa a timpului?
Guess what : no!

Acest blog se vrea a fi o incercare de a mai impartasi una, doua evenimente mai interesante prin care am trecut, niste ganduri simple cu privire la trecut, prezent si viitor... si de ce nu, o introspectie a celor care au fost si nu mai sunt (fosti sau ex, cum vreti sa o luati!).

Cam asta ar fi introducerea! Sa speram ca va avea si o continuare!

2 comentarii:

  1. Misto intrare, s-ar putea sa razi de ea peste cateva luni.
    Merita tinuta pt. posteritate.

    Bafta&spor la aberatii/povestiri/etc

    RăspundețiȘtergere