duminică, 21 noiembrie 2010

Zilnice

E asa de greu sa scrii anumite chestii cand stii ca multe persoane care citesc au fost implicate intr-un fel in poveste si nu vrei sa le ranesti sentimentele scriind o parere despre momentele care te-au "afectat", parere care nu caracterizeaza persoana in sine, ci doar momentul respectiv (sunt sigura ca doar de la aceasta fraza, multe persoane se simt cu musca pe caciula :)) ).
Ca atare, va intrebati de ce nu scriu zilnic? Ei bine, pentru ca inainte de a scrie, gandesc o poveste, care sa nu afecteze oamenii cu care interactionez, iar apoi ii adaug niste momente amuzante, pentru a nu va plictisi, si abia apoi ia nastere intamplarea pe care o cititi. Asta nu inseamna ca nu exista realitate in ce scriu pe blog, inseamna doar ca realitatea pe care o cititi aici este infrumusetata sau satirizata (mai ales cand vine vorba de propria-mi persoana) de multe ori.
Practic imi este mult mai usor sa plec de la o idee/dorinta/repulsie pentru a crea o poveste, decat sa relatez ce am patit intr-o zi.
De ce am inceput sa scriu despre asta? Pentru ca la comentarii, mi-a scris cineva sa postez zilnic cate ceva, stiri si chiar pareri de ziua care a trecut. Avand in vedere ca nu prea ma uit la stiri, o sa imi fie greu sa fac asa ceva :))) , dar din putinile "stiri" la care ma uit o sa incerc sa fac un top al celor care mi-au trezit interesul... Sper doar sa nu fie foarte "afumate"...
Gata.. .desi la inceputul acestei postari aveam o intreaga armata de idei, se pare ca a dezertat... Ce sa ii fac, a intrat neuronul in repaus... Asa ca, va doresc o duminica frumoasa si o lectura cat mai placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu